BUTIKEN. Vi vill göra det enkelt för dig! Mat/konserv/ost/chark som du äter hos oss kan du även köpa med hem, så även glaset som dricker ur mm. Julie har ett säsongsdrivet sortiment av hantverksostar, charkuterier och annat gott. Charken är Skånsk och ostarna är hantverkstillverkade traditionsostar, vilket innebär att boskap betar ute och hö på vintern kommer från närområdet (ges inte spannmål & ensilage alltså). Ingen hormonbehandling eller slentrianmässig antibiotika… inga tillsatta preparat i tillverkningen… ja, ni hör…vi kan hålla på hur länge som helst. Men kom förbi och smaka istället, det går fortare och säger mer än tusen ord. 

Du hittar våra ostar på Instagram under @juliesostar.  

Ps. Missa inte veckans ostpåse som innehåller  3 st av säsongens bästa ostar som räcker för 3 personer för en kväll eller för 2 personer en helg.
Ost är en vara där tiden måste vara rätt. Rätt textur när osten smälter i mun, rätt doft och smak när den ger sin full potential. Rätt i kombination med andra ostar på brickan. Varje vecka väljer vi 3 ostar som är perfekt mogna och bör ätas inom veckan
Upptäck nya favoriter varje vecka ! ds.

VINMERCH. Vill du visa världen att du älskar vin! (Men orkar inte släpa dig till Julie?!) I vår webbutik hittar du allt ifrån proffsvinöppnare, vinstrumpor, vinkaraffer i keramik, spottkoppar, vinglas mm.

→WEB BUTIK