Pepparprovning med Ingrid Munch. Onsdagen den 19e september kl. 18.30

Kryddan som förändrade världen

Vi har bjudit in Ingrid Munch till källaren den 19 september. Ingrid är lite av en kryddexpert med sitt Herbaria, men som helt har snöat in peppar och har en kunskapsbank utan motsvarighet på denna krydda som vi använder varje dag, men ändå vet så lite om. Så spännande tycker vi och givetvis vill vi dela med oss av denna magiska värld med dig!

Denna kväll får du följa med på pepparens spännande väg till västerlandet och lära dig mer om olika pepparsorter. Hur de växer, hur de har använts historiskt och vilka myter och missförstånd det finns kring peppar.

Vi provar de nio olika, flera av dem helt unika, pepparsorter som finns i Herbarias sortiment. Diskuterar och identifierar doft, aromer och smak – och provar pepparsorterna på ett par olika finger foods som Köksbordets köksmästare Robert Hägg lagar. Allt för att upptäcka hur smaken kan varieras och vilken skillnad det är på peppar och peppar.

Du får kryddtips med peppar och inspiration till smakrika tillbehör där peppar spelar huvudrollen. Prover på pepparsorterna ingår i priset.

Vi avslutar kvällen med ett glas gott där till.

 Pris 550kr

Boka din plats hos oss på Julie eller på 040-6271160

Antal platser är begränsade
Med reservation för ändringar.
Eftersom vinprovning är en sensorisk upplevelse, ber vi er att inte använda för mycket parfym eller liknade denna kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *